Історія ДНЗ "ПВМПУ"

/Files/images/0 Фасад училища.jpg

За сімдесят років свого існування наш навчальний заклад пройшов складний шлях подолання труднощів і здобуття перемог, удосконалення матеріальної бази та введення нових спеціальностей. Його життя розпочалось у напівзруйнованому приміщенні в тяжкий повоєнний час, а зараз училище має чотирьохповерховий навчальний корпус, шістнадцять виробничих майстерень, дві лабораторії, власну локальну комп’ютерну мережу, забезпечене сучасним обладнанням, необхідною технікою. У розпорядженні училища – гуртожиток на 420 учнів. Є у нас Музей бойової і трудової слави, який розповідає про досягнення педагогів і вихованців училища. Формуванню естетичних смаків молодого покоління сприяє власна картинна галерея.

Путівку в самостійне життя отримали близько 16 тисяч кваліфікованих робітників.

Зараз в ПВМПУ можна здобути освіту за 19 спеціальностями переважно будівельного профілю. Аби підготувати фахівців, здатних витримати конкуренцію в умовах ринкової економіки, викладачі та майстри виробничого навчання постійно підвищують власний науковий та методичний рівень, впроваджують інноваційні методики, готують своїх вихованців до праці за найновішими технологіями. Результатом злагодженої роботи педагогів є те, що наші учні посідають призові місця на конкурсах фахової майстерності в області та Україні.

Мета педагогічного колективу – виховання особистості, здатної ефективно працювати і навчатися, оберігати й примножувати цінності національної культури, розвивати і зміцнювати суверенну, демократичну та правову державу як невід’ємну складову європейської та світової спільноти.

Кiлькiсть переглядiв: 1162

Коментарi

Новини

Опитування

Чи подобається Вам наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2020 Наступна
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031